Αποστολές-Επιστροφές Προϊόντων

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Με κόστος 50€ και κάτω τα έξοδα αποστολής είναι 2,70€.

Με κόστος άνω των 50 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφής αυτής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Σε ότι αφορά τη διαδικασία: Αρχικά ενημερώνετε το Εμπορικό Τμήμα είτε τηλεφωνικά στο 2310-627777 είτε με email στο [email protected], ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Καλείται την Courier (Γενική Ταχυδρομική) να έρθει να παραλάβει από τον χώρο σας και στέλνετε τα προϊόντα που αλλάζετε με χρέωση παραλήπτη και ειδική μεταχείριση παράδοσης-παραλαβής. Το Pelle e Scarpa προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων την ώρα που θα παραλάβει από τον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Για οποιαδήποτε αλλαγή, το Pelle e Scarpa επιβαρύνεται με όλα τα μεταφορικά έξοδα.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:
Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί, ζελατίνες και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια)).
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).
Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Σημειώνεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην παρακάτω διεύθυνση με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση παραλήπτη.

Pelle E Scarpa
Αλ. Μπινιώρη 55, Νεάπολη
567 28, Θεσσαλονίκη
Τel: 2310 627 777 

Σε περίπτωση που πελάτης επιστρέψει προϊόν σε διαφορετική διεύθυνση από την ανωτέρω, θα προκύψει επιπλέον χρέωση 2,90€, που αφορά στα μεταφορικά που θα προκύψουν για την επαναπροώθηση του δέματος στον σωστό προορισμό.