Τρόποι Πληρωμής

 

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Έχετε δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard και Maestro στο ασφαλές περιβάλλον της Εurobank.

Αντικαταβολή

Με τη μέθοδο αντικαταβολής πληρωμής, πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας τη στιγμή της άφιξης του. Η διαδικασία αυτή έχει επιπλέον χρέωση 1,80€.

Τραπεζική Κατάθεση

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλώς κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων στις παρακάτω τράπεζες. 1. Επιλέξτε “Τραπεζική κατάθεση” για να εκτελέσετε την παραγγελία σας. 2. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Σημαντικό: Τα έξοδα εντολής από άλλη τράπεζα προς τον λογαριασμό μας τα επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο εντολέας-πελάτης.

Alpha Bank: Αριθμός λογαριασμού: GR 4101407190719002101104885 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εθνική Τράπεζα : Αριθμός λογαριασμού: GR 4901102240000022495644894 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Eurobank: Αριθμός λογαριασμού: GR 1002601830000230100429282 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

*ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Παρακαλούμε να μην παραλείψετε κατά την κατάθεση στην τράπεζα να γράψετε στο πεδίο “ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ” του δικαιολογητικού κατάθεσης το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. Έτσι θα γνωρίζουμε από ποιον έγινε η κατάθεση.

Πληρωμή στο κατάστημα

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημά μας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Αλ.Μπινιώρη 55, αρκεί να επιλέξετε κατά την παραγγελία σας “Πληρωμή στο κατάστημα”.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Για την εξασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, το pelleescarpa.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL 128-bit (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Comodo, μία διεθνώς αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα προστασίας δεδομένων μέσω internet. Μέσω της τεχνολογίας της Comodo, κάθε στοιχείο που εισάγετε στο pelleescarpa.gr κωδικοποιείται.